Læs om vores prisgaranti her

Udstødning

Find delene, der passer til din bils udstødning

 
Reparér selv din udstødning - hos Autobremsen kan du finde de udstødningsreservedele, som passer til din bil. Oven i købet med hurtig levering og prisgaranti. Vi forhandler originale Bosal-dele til din udstødning. Så uanset om du skal bruge en komplet udstødning eller blot en enkelt del, er du altid sikret original kvalitet fra Bosal. Dele på fjernlager sendes efter bestilling, dog senest indtil kl. 14 på hverdage. 
 
Her på siden kan du finde rør og forrør, katalysator, lyddæmper (lydpotte), monteringssæt samt diverse monteringsdele herunder clamps (universelle og modelspecifikke), gummiophæng, pakninger, og skruer og møtrikker, der passer til udstødningen på netop din bil.
 

Du kan nemt selv skifte udstødningen

 
Følgende vejledning til at skifte udstødningen på din bil kan give et fingerpeg om, hvor nemt du selv kan gøre det. Bilen skal løftes op med donkraft eller lift, så har du fri adgang til udstødningssystemet. Du skal sandsynligvis bruge en vinkelsliber til at afmontere de defekte eller utætte dele. Rengør flanger og rørender, hvorefter du kan lave tætte samlinger med monteringspaste. Sørg for, at det udstødningsrøret ligger frit hele vejen under bilen, inden du spænder monteringssættet helt til; når udstødningen ligger godt, så spænd til og udstødningen vil ikke støde på karossen. Hvis du genbruger dele af den gamle udstødning, er det vigtigt af få renset løstsiddende rust væk, inden du smører paste på igen. Husk at tjekke udstødningens gummiophæng; de kan nemt være blevet møre, uden at det kan ses, så skift også dem, når du alligevel er i gang. Er du er i tvivl, så ring til os.
 
Får du mere end én af hver vare når du bruger nummerpladeopslaget, betyder det, at på hele din udstødning er der gengangere - dvs. hvis din søgning genererer 5 af den samme skrue, sidder der i alt 5 af denne slags skrue på din udstødning.
 
Hvis nummeropslaget ikke genererer nogle varer, så ring ind til os - vi kan højest sandsynligt stadig skaffe delene.


UDSTØDNINGSRØR

KATALYSATOR

+ info
Ny del:
Byggeår til: 08/2002
Monteringsside: midten
Til produktionsnummer: 09425

16099517
Onlinepris
kr. 2.599,00
Inkl. moms
Fragtpris

På fjernlager

KATALYSATOR

+ info
Ny del:
Byggeår fra: 09/2002
Monteringsside: midten
Fra produktionsnummer: 09426

16090494
Onlinepris
kr. 4.629,00
Inkl. moms
Fragtpris

På fjernlager

MONTERINGSSÆT, UDSTØDNINGSSYSTEM

BAGERSTE LYDDÆMPER

BAGERSTE LYDDÆMPER

REPERATIONSRØR, KATALYSATOR

REPERATIONSRØR, KATALYSATOR

36702060
web@autobremsen.dk
Roskildevej 398 2610 Rødovre

Autobremsen

Autobremsen af 2012 ApS
CVR: 34209006
Etableret: 2012

Bank

Danske Bank
Reg. 4387
Konto 4387 024 689

Åbningstider for butik og telefon

Man - Fre 08.00-17:30
Lør 09.00-15:00
Søn (tlf. lukket) 10.00-15:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2012 ApS
Mekaniker konto Log ind