Bilbatterier


Find et nyt bilbatteri til din bil her hos Autobremsen. Vi har Danmarks største udvalg af bilbatterier til alle bilmærker og –modeller.

Når du køber bilbatteri hos Autobremsen, får du fri fragt ved køb over 600 kroner og lynhurtig dag-til-dag-levering af lagervarer.
På batterier der skal sendes, er der altid et håndteringsgebyr på 150 kroner.

Indtast din nummerplade, eller vælg top bilmærker herover, for at finde et bilbatteri, der passer til din bil.

Markedets bedste bilbatterier


Dit bilbatteri er på hårdt arbejde i den kolde, danske vinter. Især hvis din bil står udenfor, tappes batteriet for energi, og du kan få svært ved at starte bilen på de kolde morgener. Derfor anbefaler vi altid, at du går ind til vintersæsonen med et sundt, nyere bilbatteri. Så undgår du at pludselig stå med en bil, der ikke vil starte. Som hovedregel kan du regne med, at et bilbatteri holder i max. 6-7 år.

Hos Autobremsen finder du bilbatterier fra de kendte producenter Bosch og Varta. Det er bilbatterier, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed – med pålidelig startsikkerhed i helt op til 5 år.

Vores sortiment dækker alle de mange Bosch og Varta bilbatterier, så du altid kan finde et bilbatteri, der passer til netop din bils model og årgang.

Få dit bilbatteri testet gratis hos Autobremsen


Er dit bilbatteri vinterklar? Vi tester dit bilbatteri imens det sidder i bilen; Hvis det er ok kan du trygt køre vinteren i møde. Trænger det til at blive ladet ordentligt op eller udskiftet, bliver du henvist til vores lokale mekaniker, der bor dør om dør med os i Solrød.

Billig montering hos Autobremsen


Når du køber bilbatteri hos Autobremsen, kan du altid vælge, om du vil købe online i webshoppen eller i Autobremsens butikker i Solrød og Rønnede.

Besøger du Autobremsen for at købe bilbatteri, tilbyder vores lokale mekaniker en komplet montering af batteriet på din bil fra kun 100 kroner.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind