Bremsekraftsfordeler


Bremsekraftsfordeleren (electronic brakeforce distribution) på din bil samarbejder med ABS-systemet, og hjælper din bil med at fordele bremsestyrken på de enkelte hjul. Normalt fordeles bremsestyrken ligeligt mellem hjulene, men i visse tilfælde er det bedre, at hjulene bremser mere bagtil, bl.a. hvis der er flere passagerer i bilen eller tungt læs. Bremsekraftsfordeleren tager således en række faktorer i betragtning, når den regulerer det enkelte hjuls bremsestyrke.

Find din nye bremsekraftsfordeler her


Hos Autobremsen forhandler vi samtlige dele til dit bremsesystem i OE-kvalitet. Indtast din nummerplade, og vælg derefter den bremsedel, du mangler. Er du i tvivl eller mangler der varer på siden, så ring ind til os og vi guider dig. Vi sender varen af sted samme dag, du bestiller, blot du bestiller inden kl. 15, og køber du for mere end 600 kr., giver vi dig fri fragt.

Indtast din nummerplade for at se bremsekraftsfordeleren til din bil

For at kunne vise produkterne i denne kategori, skal du vælge det køretøj som du vil se produkter til.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind