Bremseslanger


Det er ingen overraskelse, at der skal være styr på bremserne for at køre sikkert rundt på de danske veje, da man gennem året kan møde alt fra sne og slud til pludselige regnbyer.

For at du kan føle dig sikker, kræver det, at dit bremsesystem virker optimalt, så hvis du ofte er nødsaget til at fylde op med bremsevæske i beholderen, er der højest sandsynligt en lækage et sted.

Få derfor hurtigst muligt tjekket dit bremsesystem igennem, så bremserne ikke svigter på bilen.

Er dine bremseslanger hele, tætte og fri for revner?


Tror du, der er en lækage et sted i dit bremsesystem, er det en god idé at tjekke bremseslangerne. Hvis én bremseslange er blevet utæt, enten ved at røret er krakeleret, revnet eller ved rust i metaldelene, er der sandsynlighed for, at flere af bremseslangerne også er utætte. Derfor bør du tjekke dem alle.

Husk, at bremseslanger ikke må blive forvredet, og ikke må røre hjulet på bilen. Så hvis du er typen, der gerne selv vil skifte din bils bremseslanger, og sikre at bremsesystemet er tæt, kan du finde bremseslanger, der passer på din bil her.

Indtast blot din nummerplade foroven, og de relevante varer vil blive vist. Vi forhandler både bremseslanger til foran og bagpå bilen.

Hurtig ekspedering hos Autobremsen


Vil du gerne have udskiftet dine bremserør i en fart, garanterer Autobremsen dag-til-dag-levering, og køber du for mere end 600 kr. ad gangen, er der ovenikøbet fri fragt, da vi går meget op i god kundeservice.

Er du i tvivl om varen eller ønsker du personlig betjening, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores fysiske butikker i Solrød og Rønnede eller skrive til os.
For at kunne vise produkterne i denne kategori, skal du vælge det køretøj som du vil se produkter til.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind