Filtre


Moderne biler er udstyret med mange filtre, som indimellem skal skiftes ud i forbindelse med service og olieskift. Oliefiltret skal skiftes i forbindelse med olieskift; dette sikrer at sod og andre uønskede stoffer fjernes fra smøreolien, så motoren får den bedst mulige smøring. Brændstoffilteret holder urenheder væk fra indsprøjtningssystemet og motoren. Luftfilteret sørger for, at motoren får luft uden vejstøv og pollen. Dette sikrer den reneste forbrænding og undgår unødigt slid inde i motoren. Kabinefiltret sørger for at holde pollen og vejstøv uden for kabinen, så passagererne indånder så frisk luft som muligt. Det er oftest nemt at udskifte filtre selv, blot ved brug af lidt håndværktøj. Autobremsen har et stort udvalg af filtre. Vi sender pakker med dag-til-dag levering og køber du for over 600,- kroner, er fragten gratis.

I menuen foroven finder du samtlige filtre til din bil, herunder olie-, luft-, brændstof-, kabine- og hydraulikfiltre. Du kan også finde værktøj til at skifte filtre, samt rensesæt til genanvendelige filtre.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind