Fortrydelsesret

Fortryder du købet, skal Autobremsen underrettes herom senest 14 dage efter du fik varen i hænde. Du har herefter yderligere 14 dage til at returnere varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Hvis du har taget varen i brug, kan du ikke fortryde dit køb.
Det er altid en god ide at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af om du ønsker at beholde det købte eller ej. Manglende eller beskadiget originalemballage kan nemlig i nogle tilfælde indebære at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.
Visse skaffevarer er helt uden returret, og for skaffevarer der tages retur tages minimum 25% i returomkostninger. Elektriske komponenter tages ikke retur med mindre varen er i ubrudt emballage.

Køber afholder de fragtomkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Hvis du fortryder købet, send da varen sammen med en kopi af fakturaen til:

Autobremsen af 2018 ApS
Cordozasvinget 4
2680 Solrød Strand.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.
Den finder du vedhæftet din ordrebekræftelse eller du kan hente den her

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetaler vi det beløb du har indbetalt til os ekskl. evt. fragtomkostninger. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.