Håndbremsekabler


Håndbremsekablet forbinder håndbremsen til parkeringsbremsen, som sidder på bilens baghjul. Hvis ikke håndbremsekablet virker korrekt, risikerer man, at bilen triller mens den står parkeret.

Det er vigtigt, at du skifter håndbremsekablet, så snart du opdager, det er slidt. Når et nyt kabel monteres, bør du yderligere sikre, at kablet spændes korrekt, så du opnår optimal håndbremsefunktion.

Skal du udskifte dit håndbremsekabel?


Find alt i håndbremsekabler her hos Autobremsen, og skal du have udskiftet kablet i en fart, garanterer vi dag-til-dag-levering. Køber du for mere end kr. 600,-, betaler vi fragten.

Er du i tvivl om varen eller ønsker du personlig betjening, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores fysiske butik i Solrød eller skrive til os.
For at kunne vise produkterne i denne kategori, skal du vælge det køretøj som du vil se produkter til.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind