Reparationssæt til kalibre


Vil du gerne selv reparere din bils kalibre? Her hos Autobremsen kan du finde enkelte dele til kalibren, så du ikke behøver at investere i en ny. Her på siden finder du glider- og reparationssæt, bøsninger og stempler. Indtast blot din bils nummerplade herover, hvorefter de relevante dele til din bils kalibre vises. Mangler der produkter, så ring til os, og vi hjælper dig med at finde varerne, du har brug for.

Køb reparationssæt til kalibre hos Autobremsen


Skal du have fikset dine kalibre i en fart, tilbyder vi dag-til-dag levering for lagervarer, og køber du for mere end kr. 600,-, er fragten gratis. Er du i tvivl om varen eller ønsker du personlig betjening, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores fysiske butik i Solrød eller skrive til os.
For at kunne vise produkterne i denne kategori, skal du vælge det køretøj som du vil se produkter til.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind