Karrosseridele


Autobremsen har valgt Klokkerholm som leverandør af pladedele, på grund af deres høje kvalitet. Delene er enten originaldele eller dele, som er testet og godkendt i Klokkerholms omfattende kvalitetskontrol.
Som en ekstra sikkerhed i forhold til WP-dele, er A1-dele oven i købet testet og godkendt af uafhængige testinstitutter og er godkendt som en kvalitet tilsvarende OE, f.eks. TÜV i Tyskland, Centro Zaragoza i Spanien, Thatcham i England.

Original garanti


Klokkerholms A1 og WP-garanti følger hver enkelt bilproducents garanti og er derfor den samme som for originale dele. Dag-til-dag levering og gratis fragt ved køb over 600,- kroner, dog kan der være håndteringsgebyr på meget store dele såsom kofangere osv. Dette vil altid fremgå af varekurven.

Klik på menupunktet længere oppe på siden for at finde det du søger. Vi forhandler samtlige dele til din bils karrosseri, herunder bagbro, brændstoftank, gasfjeder, frontgitter, kofanger, lygter, motorafdækning, pladedele (a-stolpe, bagklap, batteriholder, donkraftfæste, fjederskål, frontpanel, motorhjelm, paneler, skærme og støddæmperfæste), pyntelister, rudetræk og spejle.
Hvis søgningen ikke genererer en bestemt del til din bil, så ring ind til os. Vi kan højest sandsynligt skaffe den alligevel.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind