Monteringssæt til bremsebakker og -klodser


Hos Autobremsen finder du nemt og hurtigt de monteringssæt, du skal bruge til dine nye bremsebakker eller bremseklodser til bilen. Monteringssættene indeholder nok dele til at sætte bremsebakker eller -klodser på, enten foran eller bagtil på bilen. Du finder ud af, hvortil monteringssættene skal bruges ved at klikke på billederne i kategorien. I beskrivelsen af varen står der enten foraksel eller bagaksel. Husk altid at skifte monteringssættet når du skifter bremsedelen, da fjedrene mister spændstigheden med tiden.

Husk monteringssættet


Husk at købe et monteringssæt med, når du også køber nye bakker eller klodser. Så skal du have fikset din bils bremseklodser i en fart, tilbyder vi dag-til-dag levering for lagervarer, og køber du for mere end kr. 600,-, er fragten gratis. Er du i tvivl om varen eller ønsker du personlig betjening, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores fysiske butik i Rødovre eller skrive til os.
For at kunne vise produkterne i denne kategori, skal du vælge det køretøj som du vil se produkter til.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind