Castrol motorolie

Hos Autobremsen lagerfører vi et stort udvalg af motorolier fra Castrol, der ikke bare er kendt for sin høje kvalitet, men som også er tilpasset lige præcis din bil.

Hvis du er i tvivl om, hvilken Castrol motorolie der passer bedst til din bil, så giv vores ekspedienter et ring. De sidder klar på telefonen til at hjælpe dig.

Det er ikke uden grund, at Castrol leverer motorolie af høj kvalitet til næsten alle biltyper, da de udover at have mange års erfaring i at udvikle smøremidler til biler, hele tiden sørger for at videreudvikle og genopfinde deres produkter.

I deres sortiment finder man derfor motorolie til både almindelige personbiler, motorcykler og racerbiler, hvor der også skelnes mellem motorens størrelse, og hvor mange kilometer din bil lægger bag sig. Alt i alt tilpasser Castrol sig altså dine behov.

Stort udvalg hos Autobremsen


Du behøver ikke lede længere, men kan finde den motorolie, du har brug for her hos Autobremsen. Det gælder både vores online shop og vores fysiske butik i Sølrød, hvis du foretrækker personlig betjening.

Selvom du køber online, skal du ikke vente længe på dine varer, da der er dag-til-dag-levering, og hvis du køber for mere end 500 kr., er der tilmed fri fragt, så dit motorkøretøj bliver dækket ind på ingen tid.
Vi har markeds billigste priser på Castrol motorolie, rabatkoder giver ikke yderlige rabat. Benyt dig af vores mængderabat i stedet.

NB: Husk at kontrollere i bilens instruktionsbog, at olien du hælder på motoren, har de rette specifikationer.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind