Autobremsen billede Autobremsen billede Autobremsen billede Autobremsen billede Autobremsen billede Autobremsen billede Autobremsen billede Autobremsen billede

Autobremsen – alt i autodele (Til den rigtige pris)

  • Hos Autobremsen finder du alt i reservedele og tilbehør til din bil.
  • Vi er e-mærket.
  • Autobremsen er et familiejet firma, med Henrik Valentin i spidsen for en stab af engagerede medarbejdere.
  • Få svar på dine spørgsmål om autodele hos Autobremsens erfarne salgsstab.
  • Vi handler kun med kvalitetsvarer købt hos de samme producenter der leverer til bilproducenterne og til autoværkstederne.
  • Vi har en lang tradition for at være blandt de mest professionelle og de prisbilligste på markedet.
  • Du kan handle i vores butik, på vores web side eller du kan ringe og afgive din bestilling til vores telefonekspedition.
  • Du kan afhente varen i butikken eller få den tilsendt.
  • Vi har et meget stort varelager – og skulle vi ikke have en given autodel på lager kan vi typisk skaffe den i løbet af blot et par timer, eller senest dagen efter.

E-handel

I vores webshop kan du via nummerpladeopslag nemt finde de ønskede autodele. Autobremsen.dk har et meget bredt dækkende produktprogram. Nyd fordelene ved nethandel, men med en vished om at vi rent faktisk har en fysisk butik i Danmark, hvor du altid kan møde personligt op. Din sikkerhed for en sikker handel.

Sortiment

Bremsedele, udstødningsrør, startbatterier, filtre, kølere, koblinger, tændingsdele, støddæmpere, styretøj, olie, viskerblade, startere, generatorer, dæk og fælge, karosseridele, elektronik, klargørings- og vaskeprodukter, maling, værktøj og meget mere. I tilbehør kan du få alt fra kopholdere og sneskrabere til hjulkapsler, autostole og multimedie.

Producenter

Vi forhandler kun kvalitetsvarer fra anerkendte producenter. Vores sortiment inkluderer mærker som NK/SBS, Eurobrake, Triscan, JP Group, Hella, Dankemi, Holger Christiansen/HC Cargo, Valeo, Bosch filtre, Ferodo bremser, Nissens kølere, Sachs koblinger, Lemförder fjedre, Motip sprayprodukter, Sonax bilpleje, Filtron filtre, Klokkerholm karosseridele, Phillips pærer, Ring pærer, Contitech tandremme og tandremssæt, Varta / Berga og Bosch batterier, Fuchs olier, Valvoline olier, Sunoco olier og mange flere.

Leverandører

Vi har kontakt til et stort antal leverandører i ind- og udland, store som små, og har derfor stor viden om hvorfra hvilke dele kan skaffes. Du er meget velkommen til at udfordre os.

Medarbejdere

Vores 10 dedikerede medarbejdere er rigtige bilentusiaster. Adskillige af har over 20 års erfaring med autoreservedele, nogle er uddannede mekanikere andre, andre er selvlærte, fælles for os alle sammen hos Autobremsen er at vi ikke er tilfredse, førend du er det. Vi sætter en ære i at kunne besvare dine spørgsmål om autodele og tilbehør og at kunne levere præcis det du ønsker, til tiden og til din fulde tilfredsstillelse.

Historie

Autobremsen har siden 1959 solgt kvalitets autodele til lave priser fra butik i Rødovre. Det startede i ydmyge lokaler med tilhørende bremseværksted, rykkede derefter til butikken på Prøvensvej 23 og siden til Roskildevej 398. Siden 2010 har du også kunnet købe en meget stor del af vores produktprogram på vores web side www.autobremsen.dk.
Fra d. 1. maj 2018 overtog Henrik Valentin stafetten og butikken er flyttet til store lyse lokaler på Cordozasvinget 4 i 2680 Solrød.