Slidindikator til bremseklodser


Slidindikatoren på din bil sidder monteret i bremseklodserne. Så efterhånden som klodserne bliver slidte, vil slidindikatoren langsomt komme til syne og til sidst ramme bremseskiven sammen med bremseklodserne. Dette vil generere et signal til bilen om, at bremseklodserne bør skiftes indenfor et bestemt antal kilomentre. Vi anbefaler, at du skifter bilens slidindikator sammen med bremseklodserne, da slidindikatoren vil være blevet beskadiget i den tid, hvor signalet er blevet givet til klodserne er blevet skiftet.
Slidindikatorer sidder på bestemte bilmodeller fra blandt andre BMW, Mercedes, Opel, Ford (Jaguar) og Peugeot.

Spørg os om bremser


Hos Autobremsen kan du gøre en god handel, når det er tid til at skifte bremseklodser og slidindikator på din bil. Indtast din nummerplade i feltet eller vælg din bilmodel, og lad os hjælpe med at finde de nødvendige reservedele. Saml dit køb og køb for mere end kr. 600,-, så betaler vi fragten. Ved lagervarer hører hurtig dag-til-dag levering. Er du i tvivl, så ring ind til vores ekspedienter for personlig betjening.
For at kunne vise produkterne i denne kategori, skal du vælge det køretøj som du vil se produkter til.
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind