Læs om vores prisgaranti her

Udstødning

Side 2 af 2
Article image
Varenr: 16265119
Rørsamler (265-893+Clamps)
Article image
Varenr: 16265459
Rørsamler Audi/VW/Skoda/Seat
Article image
Varenr: 16291511
Lyddæmper Kia Picanto
Article image
Varenr: 16741015
Udstødningsrør Peugeot 206
Article image
Varenr: 16952157
Udstødningsrør Citröen C1

Find delene, der passer til din bils udstødning

 
Reparér selv din udstødning - hos Autobremsen kan du finde de udstødningsreservedele, som passer til din bil. Oven i købet med hurtig levering og prisgaranti. Vi forhandler originale Bosal-dele til din udstødning. Så uanset om du skal bruge en komplet udstødning eller blot en enkelt del, er du altid sikret original kvalitet fra Bosal. Dele på fjernlager sendes efter bestilling, dog senest indtil kl. 14 på hverdage. 
 
Her på siden kan du finde rør og forrør, katalysator, lyddæmper (lydpotte), monteringssæt samt diverse monteringsdele herunder clamps (universelle og modelspecifikke), gummiophæng, pakninger, og skruer og møtrikker, der passer til udstødningen på netop din bil.
 

Du kan nemt selv skifte udstødningen

 
Følgende vejledning til at skifte udstødningen på din bil kan give et fingerpeg om, hvor nemt du selv kan gøre det. Bilen skal løftes op med donkraft eller lift, så har du fri adgang til udstødningssystemet. Du skal sandsynligvis bruge en vinkelsliber til at afmontere de defekte eller utætte dele. Rengør flanger og rørender, hvorefter du kan lave tætte samlinger med monteringspaste. Sørg for, at det udstødningsrøret ligger frit hele vejen under bilen, inden du spænder monteringssættet helt til; når udstødningen ligger godt, så spænd til og udstødningen vil ikke støde på karossen. Hvis du genbruger dele af den gamle udstødning, er det vigtigt af få renset løstsiddende rust væk, inden du smører paste på igen. Husk at tjekke udstødningens gummiophæng; de kan nemt være blevet møre, uden at det kan ses, så skift også dem, når du alligevel er i gang. Er du er i tvivl, så ring til os.
 
Får du mere end én af hver vare når du bruger nummerpladeopslaget, betyder det, at på hele din udstødning er der gengangere - dvs. hvis din søgning genererer 5 af den samme skrue, sidder der i alt 5 af denne slags skrue på din udstødning.
 
Hvis nummeropslaget ikke genererer nogle varer, så ring ind til os - vi kan højest sandsynligt stadig skaffe delene.