Viskerblade


Her på siden finder du nemt og hurtigt de viskerblade, som passer til din vinduesvisker. Viskerblade leveres i forskellige kvaliteter og prisklasser, og hos Autobremsen giver vi dig naturligvis prisgaranti på dine viskerblade såvel som på alle andre varer, som du køber i vores butik. Du kan bestille online eller vælge at ringe til en af vore dygtige medarbejdere, som kan rådgive og vejlede dig i forbindelse med din bestilling.

Det er hurtigt og nemt at bestille nye viskerblade


Det er vigtigt, både for køresikkerhed og komfort, at dine vinduesviskere fungerer optimalt, og derfor er du med jævne mellemrum nødt til at skifte dine viskerblade. Hvis du bestiller inden kl. 15, bliver viskerbladene sendt samme dag. Vi garanterer desuden blot 1-2 dages leveringstid, hvad enten du ringer din ordre ind eller bestiller online på vores webshop.

Bosch, Valeo eller Carpoint viskerblade - valget er dit


Bosch Aerotwin flatblade-visker som nærmest klæber til ruden uanset hastighed. Eller Valeo Silencio X-TRM Flatblade viskerblade, fabriksmonteret på blandt andet Audi, BMW, Citroen, Fiat, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault og Volvo. Vores sortimentet, som også omfatter standard Bosch og Valeo viskerblade, dækker desuden stort set hele den danske vognpark. Vores billige alternativ hedder Carpoint og er et udmærket viskerblad til en meget lav pris.

Brug nummerpladeopslaget til at finde de viskerblade, der passer på din bil
Image of Autobremsen shop
phone 36702060
mail web@autobremsen.dk
location Cordozasvinget 4 2680 Solrød Strand

Autobremsen

Autobremsen af 2018 ApS
CVR: 39473534

Bank

Jyske Bank
Reg. 7170
Konto 2788432

Åbningstider for butik og telefon

Mandag-torsdag: 08.00 - 16:30
Fredag: 08.00 - 16:00
Lørdag: 09.00 - 13:00

Reservedelslageret

På adressen har vi et stort lager af autoreservedele og -tilbehør, som vi ekspederer direkte over disken. Du går ikke forgæves hos Autobremsen. Har vi ikke reservedelen på lager, kan vi sædvanligvis skaffe den i løbet af kun to timer.

Stort udvalg af varer

Hos Autobremsen finder du et bredt program indenfor bilplejeprodukter, tilbehør til reparationer, maling, olie, additiver, batterier og meget mere.

Copyright © Autobremsen af 2018 ApS
Mekaniker konto Log ind